SI
Show menu

Splošno o prijavi

Čas in kraj razstave

8. do 12. november 2017
AMBIENT LJUBLJANA - sejem pohištva, Gospodarsko razstavišče

Razstavni pogoji

Cena posameznega razstavnega prostora v izmeri 3x2m je 30€.
Razstavljavec prejme položnico na svoj naslov po oddani prijavni dokumentaciji. Gospodarsko razstavišče bo nato poskrbelo za enovito talno oblogo, osvetlitev in označitev posameznih razstavnih prostorov. Na dano situacijo si vsak razstavljavec lahko še poljubno uredi svoj prostor sam.
S strani Gospodarskega razstavišča bo poskrbljeno še za čim večjo medijsko prepoznavnost dogodka.

V kolikor se LES-MMS d.o.o. odloči in izbere izdelek, je razstavljavec dolžan izdelek takoj po sejmu razstaviti v njihovih poslovalnicah.
Najkasneje 1 teden po končanem sejmu mora razstavljavec zagotoviti dostavo in primeren reklamni material z vsemi svojimi kontakti (letaki, vizitke in podobno) in ceno eksponata v eno od poslovalnic, kjer se dogovorimo, da bo izdelek najprej razstavljen.
V kolikor je s strani razstavljavca mogoče dostaviti dva eksponata, razstava poteka istočasno v Lesnini in mömaxu, če je eksponat samo en premik iz Lesnine v mömax uredi LES-MMS d.o.o..
Izdelek je lahko razstavljen do konca meseca novembra, ali dlje, po dogovoru in interesu obeh strani.
LES-MMS d.o.o., (mömax in Lesnina) torej zagotovita le razstavni prostor za izbrani izdelek. Morebitne interesente za vse nadaljnje informacije in naročila, napotita neposredno na oblikovalca. Po končani razstavi LES-MMS in razstavljavec drug do drugega nimata obveznosti in se prosto dogovarjata o morebitnem sodelovanju.

Področje oblikovanja

Področje je vezano na sejem pohištva AMBIENT LJUBLJANA in sejem DOM+. Sejem DOM + je letošnja nadgradnja pohištvenega sejma. Top ideje zato lahko zajemajo vse elemente, ki so del bivalnega okolja (AMBIENTA) ali širše (DOMA).

Projektne zahteve

Prijavljeni projekti lahko vključujejo vse stopnje oblikovalskega procesa (idejne zasnove, idejne projekte, modele, prototipe, storitve itd.) pred redno proizvodnjo oziroma realizacijo na tržišče. Svojo idejo predstavite tako, da bo kar v najboljši meri prepričala predstavnike podjetij in obiskovalce.

Prijavitelji

Udeleženci so lahko profesionalni oblikovalci, arhitekti, študentje ali oblikovalski navdušenci. Število prijavljenih projektov posameznega prijavitelja ni omejeno.

Kriteriji za sodelovanje

Komisija ne bo ocenjevala vrednosti ideje. Pridržuje pa si pravico zavrnitve projektov, ki resnično ne bodo ustrezali osnovnim predstavitvenim kriterijem.


Novice

01.12.2020

GR STUDIO 20.20

So tudi vas razmere, povezane z epidemijo, že spravile tako rekoč v »šah-mat« pozicijo? Kot da očitno ni dovolj, da rešujete svoje poslovne projekte
Preberi več >>
03.11.2020

Ambient Ljubljana in Dom+ 2020 odpovedana

Obveščamo vas, da zaradi vladnih ukrepov oziroma razmer glede naraščajoče epidemije Covid-19 odpovedujemo ...
Preberi več >>
23.07.2020

POZOR – Te dni kroži lažna pošta

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »