SI
Show menu

Kaj prinaša sodelovanje

Pohištveni sejem Ambient Ljubljana vam ponuja razstavni prostor za promocijo vaših idej. V lanskem letu je sejem obiskalo preko 30.000 obiskovalcev, na njem pa se je predstavilo 182 podjetij iz 17 držav. Razstava Top ideje bo vključena v promocijski splet sejma (sejemski katalog, oglase itd.). Skupaj z medijskim sponzorjem letos pripravljamo še bolj medijsko odmeven in prepoznaven dogodek.


Najboljše TOP IDEJE bodo na podlagi izbora strokovne komisije dobile priznanja. Gospodarsko razstavišče bo v okviru zaključnega dogodka podelilo štiri nagrade.

  • tri nagrade »TOP IDEJA« za najboljši izdelek in
  • nagrado »TOP IDEJA« za najboljše oblikovan razstavni prostor.

Na razstavnem prostoru bo prisotna strokovna oseba, ki bo vzpostavljala stike med razstavljavci, proizvajalci in obiskovalci sejma.

Novice

25.05.2021

Bodite pozorni na lažno pošto

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
05.05.2021

Sejma Dom in Ambient Ljubljana letos skupaj septembra

Čas je za nove podvige! Čas je za ponovni zagon! Po tehtnem razmisleku, pogovorih z razstavljavci ter stikih s pristojnimi inštitucijami slovenske vlade ...
Preberi več >>
01.12.2020

GR STUDIO 20.20

So tudi vas razmere, povezane z epidemijo, že spravile tako rekoč v »šah-mat« pozicijo? Kot da očitno ni dovolj, da rešujete svoje poslovne projekte
Preberi več >>
Arhiv novic »