Novice razstavljavcev - Ambient Ljubljana – sejem pohištva
SI
Show menu

Novice razstavljavcev

Box spring posteje tudi na sejmu Ambient Ljubljana

BoxSpring postelja se vsako leto razstavlja tudi na sejmu Ambient Ljubljana

Podjetje Maremico že od leta 1995 redno razstavlja na sejmu Ambient v Ljubljani. Vse do leta 2008 se je predstavljalo zgolj z dobro poznanimi vodnimi posteljami Lectus, leta 2009 pa  je prvič predstavilo vrhunska personalizirana ležišča Leticia. Inovativna ekipa je s stalnim načrtovanjem in razvojem na področju spalne industrije leta 2014 na sejmu prvič predstavila moderne in unikatne BoxSpring postelje, ki iz leta v leto predstavljajo večji trend. BoxSpring postelje tako danes krasijo vse modernejše spalnice.

BoxSpring postelje so unikat. Vsak kupec dobi svojo izdelano po njegovih željah.

Na trgu obstaja vedno več proizvajalcev boxspring postelj, pa vendar se Spalni center Maremico s svojimi unikatnimi BoxSpring posteljami uvršča v sam vrh kakovosti tovrstnih postelj. Ponaša se s številnimi prednostmi, ki jih ostale boxspring postelje nimajo.

Podjetju Maremico veliko prednost prinaša lasten razvoj ležišč in postelj ter slovenska proizvodnja. Ležišče, vgrajeno v vašo novo BoxSpring posteljo si namreč izberete kar sami, izbirate pa iz ponudbe ležišč Leticia in vodnih postelj Lectus. BoxSpring postelje izpod ekipe Maremico so tako verjetno edine boxspring postelje, ki vam omogočajo spanje tudi na vodni postelji.

Pri slovenskih BoxSpring posteljah prav tako ne gre za serijsko izdelavo, temveč je vsaka postelja unikat, ustvarjen po željah kupca. Izbirate lahko med različnimi vrstami oblazinjenja in več kot 100 barvami, različnimi velikostmi ter višinami postelje ter različnimi vzglavnimi stranicami.

Njihova razvojna ekipa se je lotila tudi inovativnega in unikatnega dodatka BoxSpring postelje, ki ima tako funkcionalno kot estetsko vrednost. Gre za način postiljanja, ki se imenuje Exclusive Top postiljanje. Ta omogoča, da ne potrebujete postiljati celotnega ležišča, ampak je to vgrajeno v posteljni podstavek. Tako postiljate le zgornji del ležišča, nadvložek oziroma toper, ki je na posteljo pritrjen z zadrgo, zjutraj pa ga ne boste rabili popravljati. Obenem pa vam Exclusive Top postiljanje postelje znatno olajša in vam prihrani bolečine v hrbtenici. Za piko na i pa poskrbi za estetsko dovršen videz vaše BoxSpring postelje.

Niso pozabili niti na okoljsko noto. Če sčasoma ugotovite, da bi radi zamenjali ležišče ali njegov določen modul, morda preoblekli oblazinjenje v drugo barvo ali material ali celo povišali ali znižali posteljo, svojo BoxSpring posteljo lahko brez problema obnovite. Prevelika količina postelj namreč po izrabi pristane na odpadu, zato je obnovljivost BoxSpring postelje odlična rešitev za to.

Vas slovenska postelja BoxSpring že navdušuje? Dodatno se navdušite z obsežnim 100-stranskim katalogom Spalnega centra Maremico ali pa BoxSpring spoznajte kar od blizu, v njihovem salonu na Šlandrovi 4b.

In še zanimivost oziroma vesela novica: BoxSpring posteljo, ki jo naročite v Spalnem centru Maremico, vam njihova ekipa brezplačno dostavi ter hitro in strokovno sestavi v vaši spalnici.

Novice

20.07.2022

Virtualno doživetje na sejmu Ambient Ljubljana

Za vse obiskovalce, razstavljavce in potencialne razstavljavce na sejmu Ambient Ljubljana in Dom Plus pripravljamo virtualno doživetje!
Preberi več >>
25.05.2022

Razstava Thonetovih stolov na sejmu Ambient Ljubljana

Jurij Rihar, gospod iz Škofje Loke poznan kot mojster, ki restavrira krivljeno pohištvo in kot eden največjih poznavalec Thonetovih stolov ...
Preberi več >>
20.04.2022

Odprte prijave za sejem Ambient Ljubljana

Spoštovani razstavljavci! Obveščamo vas, da bo pohištveni sejem Ambient Ljubljana, skupaj s sejmom Dom Plus, letos potekal že od 5. do 9. oktobra ...
Preberi več >>
Arhiv novic »