SI
Show menu

Razstave

Razstava Znanilci Nizozemskega oblikovanja & bio 50 / Dutch design ambasssadors & bio 50

Rezidenca nizozemskega veleposlanika, Draga 52, Ljubljana
17. september–12. oktober 2014
 
Vodeni ogledi (7. –11. oktober) ob 12.00 uri za širšo javnost
Organiziran prevoz izpred Gospodarskega razstavišča

Razstava stolov Tulpi

Mestna ploščad

Tulpi-design je nizozemski oblikovalski studio, ki prinaša inovativen in igriv dizajn za interierje in eksterierje. Pred tremi leti je stol Tulpi prejel nagrado za najbolj originalno oblikovanje in industrijski design na Nizozemskem tednu oblikovanja.

Organizator:
 Veleposlaništvo Kraljevine Nizozemske

Razstava Izkušnja italijanskega oblikovanja keramike

Preddverje Marmorne dvorane

V sklopu Italijanskega festivala 2014, ki v Sloveniji promovira italijanske blagovne znamke Made in Italy, so na ogled izdelki sanitarne keramike in kopalniške opreme naslednjih italijanskih blagovnih znamk: Arbi, Ariostea, Catalano, Ceadesign, Cielo, Fincibec, Flaminia, Florim, Gessi, Gsi, Jacuzzi, K8, Ritmonio, Samo, Teuco, že v prodaji v glavnih salonih kopalniške opreme v Ljubljani in okolici, ki so tudi partnerji dogodka: Avenus, Interrier, Kersan in Krisma.

Organizator: Agencija ICE Ljubljana, Oddelek Veleposlaništva Republike Italije za gospodarsko promocijo v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem

Razstava »Polska Folk«

Levi prizidek avle dvorane Kupola, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
7.-12. oktober 2014
Organizator:
 Veleposlaništvo Republike Poljske v Ljubljani

Razstava unikatnih izdelkov mladih poljskih oblikovalcev, narejenih po naročilu in starih obrtniških postopkih ter fotografska razstava izdelkov, ki se navezujejo na ljudsko tradicijo, obrt in uporabno umetnost.