Pohištveni sejem Ambient Ljubljana se odpre jutri - Ambient Ljubljana – sejem pohištva
SI
Show menu

Pohištveni sejem Ambient Ljubljana se odpre jutri

6. 10. 2014
Spoštovani predstavniki medijev,

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 6. 10. 2014 – V prilogi vam pošiljamo Sporočilo za javnost o 25. sejmu pohištva – Ambient Ljubljana, vabilo na slovesno odprtje sejma ter na okroglo mizo o italijanskem dizajnu, ki bo na programu jutri ob 14.00 uri po uradni otvoritvi.

Ambient Ljubljana – sejem pohištva odpira svoja vrata jutri. Vse vrste pohištva, svetila, dekorativne tkanine ter razne dodatke do nedelje predstavlja 206 podjetij iz 20 držav. Največjo razstavo notranje opreme z zadnjimi trendi v regiji med Milanom in Dunajem bo jutri ob 12.00 uri uradno odprl ljubljanski župan Zoran Janković. Na slovesnem odprtju (gl. prilogo)bodo podelili nagrade in priznanja 25. sejma. Država partnerica letošnjega sejma je Kraljevina Nizozemska.

Sejem s svojim bogatim spremljevalnim programom prestopa  meje klasičnega in se letos prvič predstavlja z novo blagovno znamko Teden oblikovanja – DESIGN WEEK. Vanjo so vključeni vsi dogodki tega tedna v organizaciji Gospodarskega razstavišča in Zavoda Big na njunih prireditvah, Ambientu Ljubljana in Mesecu oblikovanja v prostorih nekdanje tiskarne Mladinska knjiga. Za obiskovalce, ki se nameravajo udeležiti več dogodkov na Tednu oblikovanja Ljubljana, je ob nakupu vstopnice za en dogodek vstopnica za drug dogodek cenejša. Z vstopnico ene in druge prireditve med obema lokacijama je na voljo prevoz zavtobusom LPP.

Razstavljavci nudijo na razstavnih prostorih obiskovalcem svetovanje in popuste, nekatere je mogoče uveljaviti še pet mesecev po sejmu. Gospodarsko razstavišče pa kot organizator omogoča obiskovalcem sejma parkiranje na parkirišču Emonika, ki je do zapolnitve parkirnih mest vključeno v ceno vstopnice.

SEJEM JE ODPRT:
7.–11. oktober           10.00–20.00 ure
12. oktober                10.00–18.00 ure

Vabljeni, da obiščete 25. sejem Ambient Ljubljana – sejem pohištva oziroma se nanj akreditirate prek spletnih strani ali osebno v času sejma v Novinarskem središču v paviljonu Jurček.

Vljudno vas prosimo, da v svojih medijih dogodke najavite oziroma o njih poročate.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo. 
Marjana Lavrič
marjana.lavric@gr-sejem.si
041 236 912

Novice

08.11.2021

Sejma Ambient Ljubljana in Dom plus odpovedana

Ker je od 8. 11. 2021 v veljavi Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 174/2021) ...
Preberi več >>
07.11.2021

Top ideje so TOP!

Mlado inovativno slovensko oblikovanje z razstavo in borzo Top ideje naj bo tudi za vas top ideja o tem, kaj je »in« – kateri materiali, oblike, kombinacije, ambienti …
Preberi več >>
07.11.2021

Za obiskovalce brezplačna svetovanja strokovnjakov

Vse sejemski dni od 11. do 18. ure vas z nasveti glede gradnje in prenove hiše ali stanovanja pričakujejo neodvisni strokovnjaki. Kaj morate vedeti o gradnji nič-energijske hiše ...
Preberi več >>
Arhiv novic »