SI
Show menu

Vabilo na okroglo mizo "Izkušnja italijanskega oblikovanja"

30. 9. 2014
V sklopu Italijanskega festivala 2014, ki v Sloveniji promovira italijanske blagovne znamke Made in Italy, Agencija ICE Ljubljana, Oddelek Veleposlaništva Republike Italije za gospodarsko promocijo, v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem d.o.o., na 25. sejmu pohištva Ambient Ljubljana, v okviru Tedna oblikovanja Ljubljana 2014, organizira

okroglo mizo Izkušnja italijanskega oblikovanja,
ki bo potekala v torek 7. oktobra 2014 ob 14. uri (registracija od 13.30)
v dvorani Galerija na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Osrednja tema pogovora bodo nešteti izrazi oblikovanja, od serijskega do po meri narejenega izdelka preko maloprodaje. Gostja okrogle mize bo italijanska arhitektka Barbara Delucca, odgovorna vodja projekta v biroju Iosa Ghini Associati v Milanu.

Okrogla miza bo potekala v odprtem in sinergičnem dialogu s predstavnikom biroja Bevk Perović arhitekti in Miho Klinarjem iz podjetja Gigodesign.

Dogodek, katerega namen je izmenjati izkušnje in poiskati nove priložnosti in možnosti sodelovanja, bo povezovala Nada Vodušek.
V Preddverju Marmorne dvorane (dvorana B2) bo ob tej priložnosti postavljeno izložbeno okno Made in Italy, kjer bodo tekom sejma na ogled izdelki kopalniške keramike in opreme italijanskih blagovnih znamk Arbi, Catalano, Cielo, Fincibec, Florim, Gardenia Orchidea, Gessi, Gsi, Jacuzzi, K8, Ritmonio, Samo, Tander rain že v prodaji v slovenskih salonih Kersan in Krisma.

Udeležba na okrogli mizi je brezplačna ob predhodni prijavi na elektronski naslov lubiana@ice.it.
Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Lepo vabljeni!