SI
Show menu

30 let pohištvenega sejma v Ljubljani

15. 11. 2019
30. Ambient Ljubljana in 4. Dom Plus sta od 6. do 10. novembra na Gospodarskem razstavišču uspešno predstavila ponudbo 233 podjetij iz 21 držav. Sejma si je ogledalo 30.000 ljudi. Prvi dan ju je na slovesnosti uradno odprl Marjan Šarec, predsednik Državnega zbora, izstopajočim izdelkom so podelili priznanja – nagrade Gospodarskega razstavišča Top 5 in Top of the Top za najboljšega med njimi ter tri enakovredna priznanja Top ideje. Svojo nagrado za najboljše pohištvo 2021 je podelila stanovska organizacija oblikovalcev DOS, najstarejše sejemsko odličje Zlato plaketo pa uredništvo revije Naš dom. Največje priznanje Top of teh Top je prejelo podjetje Pirnar za potezalo za vrata oblikovalca Gašperja Pirnarja. Pozornost javnosti so pritegnile tudi razstave nagrajenih idzelkov, razstava mladih ustvarjalcev Top ideje, Posebni gost Ambienta – hrvaška oblikovalska znamka NUNC s svojo vsestransko zbirko pohištva od stolov, mizic, postelje idr. do lesenega delilnika prostorov in razstava Papiro-logía magistrskih študentov industrijskega oblikovanja Akademije za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani.

Novice

01.12.2020

GR STUDIO 20.20

So tudi vas razmere, povezane z epidemijo, že spravile tako rekoč v »šah-mat« pozicijo? Kot da očitno ni dovolj, da rešujete svoje poslovne projekte
Preberi več >>
03.11.2020

Ambient Ljubljana in Dom+ 2020 odpovedana

Obveščamo vas, da zaradi vladnih ukrepov oziroma razmer glede naraščajoče epidemije Covid-19 odpovedujemo ...
Preberi več >>
23.07.2020

POZOR – Te dni kroži lažna pošta

Ste morda tudi vi med tistimi našimi razstavljavci preteklih sejmov ali pa smo vas ob tej ali oni priložnosti že kontaktirali v imenu Gospodarskega razstavišča? POZOR!
Preberi več >>
Arhiv novic »