Pester obsejemski utrip se nadaljuje - Ambient Ljubljana – sejem pohištva
SI
Show menu

Pester obsejemski utrip se nadaljuje

9. 11. 2012
Strokovno okroglo mizo Razumevanje oblikovanja pripravlja Oddelek za industrijsko in unikatno oblikovanje (ALUO, UL) kotodgovor na 23. bienale (industrijskega) oblikovanja, ki je trenutno na ogled v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje.
Okroglo mizo povezuje dr. Barbara Predan, predavateljica na Oddelku za industrijsko in unikatno oblikovanje, ALUO, njeni sogovorniki pa so dr. Žiga Turk, minister za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, Vito Oražem, izvršni direktor oblikovalskega centra Design Zentrum Nordrhein Westfalen, Matevž Čelik, direktor Muzeja za arhitekturo in oblikovanje in direktor bienala oblikovanja, Lenka Bajželj, sekretarka BIO od leta 1971–2002, Marino Furlan, direktor podjetja Intra lighting, d.o.o., red. prof. Vladimir Pezdirc, predstojnik Oddelka za industrijsko in unikatno oblikovanje, ALUO ter doc. Jure Miklavc, vodja smeri za industrijsko oblikovanje na ALUO.

Spoznajte 10 najboljših!

Razstava TOP 10 je v okviru sejma na ogled v dvorani Kocka(A2).

Že osmo leto zapored so na sejmu Ambient Ljubljana – sejem pohištva nagradili 10 najbolj inovativnih in kreativnih izdelkov, ki združujejo funkcionalnost ter tehnološko oz. likovno kakovost v nov, sodoben izdelek. 

Novice

10.10.2022

Sejma uspešno izpeljana

31. Ambient Ljubljana in 5. Dom Plus sta uspešno za nami!
Preberi več >>
28.09.2022

Svetujemo, vgrajujemo in opremljamo na 31. Ambientu Ljubljana in 5. Domu Plus

31. Ambient Ljubljana in 5. Dom Plus odpirata vrata od 5. do 9. oktobra.
Preberi več >>
20.07.2022

Virtualno doživetje na sejmu Ambient Ljubljana

Za vse obiskovalce, razstavljavce in potencialne razstavljavce na sejmu Ambient Ljubljana in Dom Plus pripravljamo virtualno doživetje!
Preberi več >>
Arhiv novic »