Razstave na Ambientu - Ambient Ljubljana – sejem pohištva
SI
Show menu

Razstave na Ambientu

2. 11. 2011
Ne spreglejte Razstav študentov različnih visokošolskih oddelkov, ki se ukvarjajo z oblikovanjem oziroma urejanjem krajine, ter razstave Društva oblikovalcev Slovenije ob 20-letnici njihovega delovanja. Obiščite dvorano Gazela.

Vabljeni v dvorano Povodni mož na ogled borze in razstave Top ideje, na kateri tudi letos predstavljajo svoje idejne rešitve mladi arhitekti in oblikovalci.

Oglejte pa si tudi nagrajence, ki jih je izbrala posebna mednarodna komisija, na razstavi Top Ten - Najboljših deset v Preddverju Marmorne dvorane. Gospodarsko razstavišče želi z omenjenimi razstavami poudariti pomen oblikovanja za razvoj pohištvene industrije pri nas, hkrati pa tudi širši javnosti predstaviti ustvarjalni potencial visokošolskih ustanov s tega področja.

Novice

20.07.2022

Virtualno doživetje na sejmu Ambient Ljubljana

Za vse obiskovalce, razstavljavce in potencialne razstavljavce na sejmu Ambient Ljubljana in Dom Plus pripravljamo virtualno doživetje!
Preberi več >>
25.05.2022

Razstava Thonetovih stolov na sejmu Ambient Ljubljana

Jurij Rihar, gospod iz Škofje Loke poznan kot mojster, ki restavrira krivljeno pohištvo in kot eden največjih poznavalec Thonetovih stolov ...
Preberi več >>
20.04.2022

Odprte prijave za sejem Ambient Ljubljana

Spoštovani razstavljavci! Obveščamo vas, da bo pohištveni sejem Ambient Ljubljana, skupaj s sejmom Dom Plus, letos potekal že od 5. do 9. oktobra ...
Preberi več >>
Arhiv novic »